Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΣΚΥΔΡΑ: «ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ»



Στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο του Δήμου Σκύδρας μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Περισσότερα από 600 άτομα κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης και τον προαύλιο χώρο. Στην επίσκεψή του στο Δήμο Σκύδρας ο κ. Ψωμιάδης συνοδευόταν από τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ενώ παρόντες ήταν ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ, Γιώργος Καρασμάνης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Πέλλας και υποψήφιος δήμαρχος Σκύδρας Ιορδάνης Τζαμτζής και εκπρόσωποι τοπικών φορέων της περιοχής.


Στην ομιλία του, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως η υποψηφιότητα του κινείται πέρα και πάνω από κόμματα ή παρατάξεις και ζήτησε από όλους να συστρατευτούν στην κοινή προσπάθεια «να σηκώσουμε μαζί τη Μακεδονία ψηλά. Η προτροπή του ήταν χαρακτηριστική: «Πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι πολίτες και μετά τα κόμματα». «Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» για μια Μακεδονία «που θα ευημερεί στο εσωτερικό και θα ακτινοβολεί στο εξωτερικό» είπε.

Κάνοντας μια αναδρομή στην πολιτική του πορεία δήλωσε πως δεν σέρνεται στα πόδια κανενός και δήλωσε «στρατιώτης» της αυτοδιοίκησης.

Αναφερόμενος στα προβλήματα της περιοχής, ο κ. Ψωμιάδης δεσμεύτηκε ότι ως Περιφερειάρχης θα διεκδικήσει από τους αρμόδιους φορείς να δρομολογήσουν άμεσα τη διαπλάτυνση του δρόμου Θεσσαλονίκης – Γιαννιτσών - Έδεσσας. Επιπλέον εστίασε στη λειτουργία του εμπορευματικού σταθμού Σκύδρας και στην οικονομική δυναμική του έργου, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες που θα καταβάλλει για την προώθηση στήριξης εξαγωγών των αγροτικών προϊόντων στις αγορές όλου του κόσμου. «Είναι ώρα να κινητοποιήσουμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και τις αρετές μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. «Μπορούμε να κάνουμε και πάλι τη Σκύδρα οικονομικό κέντρο της περιοχής» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στα αρνητικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τόνισε πως «η αλήθεια λάμπει και το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι» και έκανε έναν απολογισμό του μέχρι τώρα έργου του στη νομαρχία Θεσσαλονίκης. Ένα έργο που έγινε, όπως είπε, «με πολλές δυσκολίες και χωρίς χρήματα». Χαρακτηριστικά ανέφερε τα 1.000 τεχνικά έργα, την κατασκευή 125 νέων σχολείων και τη δημιουργία 350 αθλητικών κέντρων, γεγονός που αποδεικνύει ότι υλοποίησε το 95% των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

Όποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ενδιαφέρονται, μπορούν να "κατεβάσουν" προμονταρισμένο υλικό από την επίσκεψη στη Σκύδρα (13/9)  σε ποιότητα DVD (720-576 PAL 4-3) από την παρακάτω διεύθυνση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου