Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ»


Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης του δήμου Παύλου Μελά θα μιλήσει σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Στην ομιλία του θα τονίσει ότι στον τόπο μας μπορούν να γίνουν θαύματα στις κρίσιμες περιστάσεις αρκεί οι ηγεσίες και ο «κυρίαρχος λαός» να ανταποκριθούν ομόθυμα. «Φτάνει να το θελήσουμε. Φτάνει να αφήσουμε στην άκρη τα μικρά και να δώσουμε προτεραιότητα στα μεγάλα. Να αγαπήσουμε την πατρίδα μας» θα υπογραμμίσει.
Σε άλλο σημείο θα επισημάνει ότι η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία μπορούν να γίνουν πρότυπο ανάπτυξης για τη χώρα και θα προσθέσει ότι «οι πολίτες απαιτούν μια αυτοδιοίκηση που δεν παραπατά, που ξέρει και μπορεί να διεκδικεί, που μπορεί να βγάλει τον τόπο μας από το τέλμα».
Όσον αφορά στη Σταυρούπολη, θα αναφερθεί στο «μικρό θαύμα» που συντελέστηκε στην περιοχή με πρωτοβουλία της Νομαρχίας, καθώς από φέτος όλα τα σχολεία του δήμου, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λειτουργούν μόνο σε πρωινή βάρδια καθώς κατασκευάστηκαν 6 νηπιαγωγεία, 2 δημοτικά σχολεία, 5 γυμνάσια-λύκεια και ένα Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ).
Μεταξύ άλλων θα τονίσει ότι έχει το θάρρος να κοιτά στα μάτια τον κόσμο, ότι το 2002 έφυγε από τη Βουλή -με ψηλά το κεφάλι- επειδή το κοινοβούλιο πρέπει να λειτουργεί για τους πολλούς και όχι για τους λίγους και θα προσθέσει πως όταν οι άλλοι κρύβονται, εκείνος βγαίνει μπροστά.
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας θα τονίσει την ανάγκη για συνεργασία και ενότητα προκειμένου η Κεντρική Μακεδονία να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης. «Φτάνει η μεμψιμοιρία και το αίσθημα του αδικημένου» θα πει, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια πως «εμείς οι Μακεδόνες είμαστε περήφανοι άνθρωποι και δεν μας ταιριάζουν τέτοιες συμπεριφορές».
Όποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ενδιαφέρονται, μπορούν να "κατεβάσουν" προμονταρισμένο υλικό από την ομιλία στη Σταυρούπολη σε ποιότητα DVD (720-576 PAL 4-3) από την παρακάτω διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου