Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

• Σήμερα, Τρίτη 14/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί το Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).

• Την Τετάρτη 15/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί το Δήμο Σιντικής και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Σιδηρόκαστρο (Κέντρο “Φαλάκρας”).

• Την Πέμπτη 16/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί το Δήμο Παύλου Μελά και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κέντρο Πολιτισμού Σταυρούπολης (Λαγκαδά 221).

• Την Κυριακή 19/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί το Δήμο Θερμαικού και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο “Ξενία Ήλιος” (παραλία Περαίας).

Όποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ενδιαφέρονται, μπορούν να "κατεβάσουν" προμονταρισμένο υλικό από την επίσκεψη στη Σκύδρα (13/9)  σε ποιότητα DVD (720-576 PAL 4-3) από την παρακάτω διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου