Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΡΑΤΑ»


Στο Σιδηρόκαστρο του δήμου Σιντικής, στις Σέρρες, θα μιλήσει στις 7.30 σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πριν τη συγκέντρωση, στις 7.15 το απόγευμα, θα συναντηθεί με τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο

 Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα υπενθυμίσει την επιστολή του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1992 στους αρχηγούς των κρατών μελών της τότε ΕΟΚ και στην οποία αναφερόταν στην ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Μεταξύ άλλων θα δηλώσει «στρατιώτης της αυτοδιοίκησης» και θα ζητήσει από τους κατοίκους των Σερρών να συμβάλλουν με τη ψήφο τους στην υλοποίηση της προσπάθειας  για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Για να γίνει αυτό, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας θα προτρέψει να καταργηθούν οι κομματικές γραμμές και θα επαναλάβει ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν χρώμα. Όπως αναμένεται να πει: «Οι πολίτες απαιτούν έναν περιφερειάρχη που θα λέει τα πράγματα απλά, σταράτα, μπεσαλίδικα». 

Όποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ενδιαφέρονται, μπορούν να "κατεβάσουν" προμονταρισμένο υλικό από την επίσκεψη στo Σιδηρόκαστρο σε ποιότητα DVD (720-576 PAL 4-3) από την παρακάτω διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου