Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
  • Σήμερα  Πέμπτη 16/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα θα επισκεφθεί το Δήμο Παύλου Μελά και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κέντρο Πολιτισμού Σταυρούπολης (Λαγκαδά 221).
  • Την Κυριακή 19/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα θα επισκεφθεί το Δήμο Θερμαϊκού και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Ξενία - Ήλιος» (παραλία Περαίας).
  • Την Τρίτη 21/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου  θα επισκεφθεί το Δήμο Πύδνας - Κολινδρού και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πολυκέντρο Αιγινίου (Συνοικισμός παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού).
  • Την Τετάρτη 22/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο θα επισκεφθεί το Δήμο Σιθωνίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κέντρο Blue Sea (Νικήτη).
  • Την Παρασκευή 24/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη θα επισκεφθεί το Δήμο Παιονίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης (Πολύκαστρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου