Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΜΑΧΙΕΣ

Επιστολή στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Εκτάκτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Σιούφα έστειλε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Με την επιστολή του ζητά την παρέμβαση της Οργανωτικής Επιτροπής για το θέμα των τηλεμαχιών (debate).

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με αφορμή επιστολή που δέχθηκα από τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1 κ. Ανδρέα Παναγόπουλο αλλά και τις διαστάσεις δημόσιας συζήτησης που παίρνει το θέμα της διεξαγωγής τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου του κόμματός μας, σας θέτω υπόψη τα εξής:
1. Θεωρώ ότι ένα debate μεταξύ των υποψηφίων Προέδρων θα αύξανε ενδεχομένως τις τηλεθεάσεις των τηλεοπτικών σταθμών θα οδηγούσε, όμως, μοιραία και λογικά σε όχι θετική εικόνα για την παράταξη που όλοι υπηρετούμε
2. Πρόκειται για μια εσωκομματική διαδικασία και επομένως είναι καταστατικά χρήσιμο και πολιτικά κρίσιμο η οποιαδήποτε συζήτηση να γίνει στο πλαίσιο του Εκτάκτου Συνεδρίου
3. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε συζήτηση για την πραγματοποίηση ή όχι τηλεμαχιών και τη συμφωνία των σχετικών όρων, πιστεύω ότι πρέπει να διεξαχθεί με την αποκλειστική φροντίδα της Οργανωτικής Επιτροπής.
Κατόπιν τούτων, θέτοντας προ πάντων την ενότητα της παράταξής μας την οποία θεωρώ ότι όλοι μας υπηρετούμε απαρέγκλιτα, ζητώ να ενεργήσετε τα δέοντα προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος της διαδικασίας και της παράταξης.

Με τιμή,
Παναγιώτης Ψωμιάδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου