Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Επιστολή στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Σιούφα έστειλε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Με την επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης ζητά να επιτραπεί «σε όποιον το επιθυμεί να προσέλθει και να ψηφίσει για το νέο Πρόεδρο μέχρι και την ημέρα της εκλογής και καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας». Επίσης, ζητά «να διασφαλιστεί η συμμετοχή των Αποδήμων στο Έκτακτο Συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου και, φυσικά, όταν έρθει η ώρα της εκλογής να διασφαλιστεί η δυνατότητα ψήφου στο τόπο κατοικίας τους».
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με την παρούσα επανέρχομαι διευκρινιστικά, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες, σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα της διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Σας δηλώνω, λοιπόν, ότι εμμένω στη θέση την οποία επανειλημμένα έχω εκφράσει και με δημόσιες δηλώσεις μου ότι, δηλαδή, πρέπει να επιτρέψουμε σε όποιον το επιθυμεί να προσέλθει και να ψηφίσει για το νέο Πρόεδρο μέχρι και την ημέρα της εκλογής και καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας, προσκομίζοντας απλώς την ταυτότητά του και καταβάλλοντας τη συμμετοχή των 2 ευρώ. Είμαστε η παράταξη που εδραίωσε τη Δημοκρατία στον τόπο μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, πολύ περισσότερο την κοινωνία. Εάν δεν λειτουργήσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε πως θα αγκαλιάσουμε την κοινωνία που είναι το μεγάλο ζητούμενο μετά το αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου;
Θα ήθελα όμως να θέσω και ένα δεύτερο ζήτημα το οποίο πιστεύω ότι και εσείς θεωρείτε εξόχως σημαντικό. Αφορά τον Απόδημο Ελληνισμό, το Νεοδημοκράτη της Διασποράς, τον εκτός Ελλάδας φίλο της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή των Αποδήμων στο Έκτακτο Συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου και, φυσικά, όταν έρθει η ώρα της εκλογής να διασφαλιστεί η δυνατότητα ψήφου στο τόπο κατοικίας τους.

Με τιμή,
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου