Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΠ




Συνάντηση – συζήτηση με νέους είχε σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009, στις 2:30 το μεσημέρι, στο καφέ OMILOS (Νέα Παραλία), ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που υπέβαλαν 10.500 μέλη της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ προς τους τρεις υποψηφίους Προέδρους της ΝΔ να πάρουν θέση σε καίρια ζητήματα. Ευχαρίστησε τους νέους της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ και, μεταξύ άλλων,
συντάχθηκε με την άποψη ότι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα πρέπει να αναδειχθεί με ανοιχτές διαδικασίες απευθείας από την κοινωνία.
Επίσης, τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ πρέπει να λειτουργεί ως φυτώριο νέων στελεχών για την προετοιμασία μιας πολύ πιο δυνατής κυβέρνησης που δεν θα έχει γυρισμένη την πλάτη στην κοινωνία. «Σήμερα κάποιοι θυμήθηκαν τα μέλη, τις οργανώσεις, τη νεολαία, τη ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ. Αυτό ήταν λάθος και το κατήγγειλα στο συνέδριο. Στο συνέδριο δεν πήγα για να πω μια έκθεση ιδεών αλλά για να πω όσα συζητάτε μεταξύ σας στις παρέες» υποστήριξε.
Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε επίσης στην απουσία της Νέας Δημοκρατίας ως αντιπολίτευσης από το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. «Το λέω αυτό με παράπονο, με πόνο ψυχής. Γιατί κάναμε ολέθρια λάθη ως κυβέρνηση αλλά και σήμερα είμαστε απόντες ως αντιπολίτευση» είπε και επανέλαβε ότι δεν έβαλε υποψηφιότητα για να υψώσει τείχη διχασμού αλλά για να ενώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου