Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης την Τετάρτη 23/6, στις 7:00’ το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και φορέων του νομού Κιλκίς.

Λίγο αργότερα, στις 7:30’, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ο Παναγιώτης  Ψωμιάδης θα μιλήσει στα στελέχη της Νομαρχιακής Συνέλευσης Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παρευρεθεί την Κυριακή 20/6, στις 11:00' το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ του δήμου Κατερίνης, στη συνάντηση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Πιερίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης.

Στις 6:00' το απόγευμα της Δευτέρας 21/6, στον ίδιο χώρο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα μιλήσει στα στελέχη της Νομαρχιακής Συνέλευσης Πιερίας της Νέα Δημοκρατίας.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Όποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ενδιαφέρονται μπορούν να "κατεβάσουν" την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για τη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας,
σε τηλεοπτική ανάλυση (PAL 720x546 mpeg) από την παρακάτω διεύθυνση:
http://rapidshare.com/files/397019275/PSOMIADIS_YPOPSIFIOTHTA_PERIFEREIA_9-6-2010.m2p.html

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ανακοίνωσε σήμερα, στις 11:00' το πρωί, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Η δημιουργία των αιρετών Περιφερειών δίνει την πολιτική δύναμη στις εκτός Αθηνών παραγωγικές δυνάμεις να δώσουν τον αγώνα της προόδου και να διεκδικήσουν με νέους όρους την αποκέντρωση και την ανάπτυξη. Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να μπω μπροστά σ’ αυτό το νέο δύσκολο αγώνα» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.
«Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Βασανίστηκα, αλλά αποφάσισα να δηλώσω παρών. Δηλώνω, λοιπόν, παρών στο προσκλητήριο ευθύνης για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη Μακεδονία μας»
είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στα τοπικά θέματα δεν είναι με κανένα κόμμα. Είναι με την Αυτοδιοίκηση, είναι με τους πολίτες, είναι με τις τοπικές κοινωνίες», δήλωσε ο Νομάρχης απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης προς τους πολίτες της  Κεντρικής Μακεδονίας, «χωρίς κομματικές γραμμές και αγκυλώσεις του χτες», «με ένα ψηφοδέλτιο διακομματικό, ενωτικό, όπου όλοι θα κριθούν από μηδενική βάση». 
«Ξεκινάμε από σήμερα μια νέα προσπάθεια, φέρνουμε τη φωνή των Μακεδόνων στο προσκήνιο, προτάσσουμε τις αρχές της αξιοπρέπειας, του ήθους, της συνέπειας και της αγωνιστικότητας, διεκδικούμε ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο αύριο για τα παιδιά μας» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Ο αγώνας για μια δυνατή Κεντρική Μακεδονία, με πνεύμα Ευρώπης και καρδιά Ελλάδας, ξεκίνησε!» κατέληξε.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης υποψηφιότητας:
  • Το φθινόπωρο που μας πέρασε, άνοιξα μια πόρτα. Ξεκίνησα ένα ταξίδι, συγκρούστηκα με το κατεστημένο.
  • Ήταν μια εμπειρία που με συγκλόνισε. Κράτησα στην καρδιά μου την αγάπη των απλών ανθρώπων και την αγωνία τους για το αύριο.
  • Σήμερα, η χώρα μας περνά την πιο μεγάλη κρίση και την πιο δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία της μεταπολίτευσης.
  • Οι Έλληνες σήμερα είναι απογοητευμένοι. 
  • Δεν περνάμε μόνο κρίση οικονομική, αλλά και ηθική. Πρωτίστως πνευματική. Κρίση αρχών και αξιών.
  • Μέσα σ’ αυτό το κλίμα η διοικητική μεταρρύθμιση αλλάζει τα δεδομένα στην οργάνωση του κράτους, παρά τις αδυναμίες, τις οποίες έχω επισημάνει πολλές φορές και με τον πιο έντονο τρόπο.
  • Η δημιουργία των αιρετών Περιφερειών δίνει την πολιτική δύναμη στις εκτός Αθηνών παραγωγικές δυνάμεις να δώσουν τον αγώνα της προόδου
  • >Και να διεκδικήσουν με νέους όρους την αποκέντρωση και την ανάπτυξη.
  • Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να μπω μπροστά σ’ αυτό το νέο δύσκολο αγώνα.
  • Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Βασανίστηκα, αλλά αποφάσισα να δηλώσω παρών.
  •  Δηλώνω, λοιπόν, παρών στο προσκλητήριο ευθύνης για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη Μακεδονία μας.
  • Θέλω να ξέρετε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στα τοπικά θέματα δεν είναι με κανένα κόμμα. Είναι με την Αυτοδιοίκηση, είναι με τους πολίτες, είναι με τις τοπικές κοινωνίες.
  • Απευθύνω σήμερα στους πολίτες της  Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης.
  • Να καταργήσουμε τις κομματικές γραμμές, να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του χτες, να φύγουμε μπροστά.
  • Με ένα ψηφοδέλτιο διακομματικό, ενωτικό, όπου όλοι θα κριθούν από μηδενική βάση. 
  •   Γνωρίζω εξαρχής ότι η μάχη θα είναι δύσκολη.
  • Όταν μάλιστα καταλάβουν κάποιοι ότι ενωμένοι προχωράμε με πίστη και σιγουριά, όταν δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον πολιτικό μας λόγο, θα μας πετάξουν πάλι, όπως το 2002 και το 2006, λάσπη, αδάπανη λάσπη.
  • Το έργο αυτό όμως το έχουμε ξαναδεί. Οι συκοφαντίες πάντα καταρρέουν, σαν χάρτινος πύργος.
  • Άλλωστε, το πρώτο θύμα όταν αρχίζουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, είναι η ηθική και η αλήθεια…
  • Καλώ τους πολίτες να παλέψουμε όλοι μαζί και να διεκδικήσουμε ενωμένοι όσα δικαιούμαστε. Γιατί μπορώ, γιατί έχω κερδίσει το δικαίωμα να τους κοιτώ στα μάτια. Γιατί ξέρω να αναγνωρίζω τα σφάλματά μου. Γιατί έχω το θάρρος να ζητώ συγγνώμη.
  • Αν θέλουμε ο τόπος αυτός, η Μακεδονία, να πάει μπροστά, πρέπει να εμπιστευτούμε τους ανθρώπους της.
  •   Ξεκινάμε από σήμερα μια νέα προσπάθεια, φέρνουμε τη φωνή των Μακεδόνων στο προσκήνιο, προτάσσουμε τις αρχές της αξιοπρέπειας, του ήθους, της συνέπειας και της αγωνιστικότητας, διεκδικούμε ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο αύριο για τα παιδιά μας. 
  • Μπορούμε ενωμένοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Πιστεύω στις δυνατότητες της Μακεδονίας. Αυτός ο τόπος έχει άξιους, τίμιους και αγνούς ανθρώπους. Έχει ιστορία, αρχές, αξίες και ήρωες.
Ο αγώνας για μια δυνατή Κεντρική Μακεδονία, με πνεύμα Ευρώπης και καρδιά Ελλάδας, ΞΕΚΙΝΗΣΕ!